×
  
0

Az ön kosara üres

 Mennyiségi korlátozás: ellátási problémák miatt egyes termékeknél mennyiségi korlátozás lehetséges, melyet visszaigazolunk. Itt találsz megoldásokat különleges és új típusú váltókhoz./  Egész karton vásárlása = jelentős árkedvezmény, katt ide! Mennyiségi korlátozás: ellátási problémák miatt egyes termékeknél mennyiségi korlátozás lehetséges, melyet visszaigazolunk.  /Itt nézd meg új termékeinket! Itt találsz megoldásokat különleges és új típusú váltókhoz./ Egész karton vásárlása = jelentős árkedvezmény, katt ide! /Itt nézd meg új termékeinket!
HÍREK - CASTROL

EDGE 5W30 TERMÉKEK SPECIFIKÁCIÓJÁNAK VÁLTOZÁSA

 

A Castrol Edge 5W-30 C3 BMW LL-04-es specifikációja ez év januártól megszűnt. Az ezzel egy időben bevezetett új termék, a Castrol Edge 5W-30 M viszont megkapta a BMW LL-04-és jóváhagyást, az új MB 229.52-es specifikációt. Így aki korábban a BMW elfogadás miatt vásárolta az Edge 5W-30 C3-at, javasoljuk, hogy térjen át az új Edge 5W-30 M-re.  

 

Jelenleg az alábbiak szerint alakulnak az Edge 5W-30 termékek specifikációi:

 

 

MAGNATEC TERMÉKCSALÁD MEGÚJÍTÁSA – DUALOC TECHNOLÓGIA

A Castrol megújította a Castrol Magnatec termékcsaládját. Az új technológia lényege, hogy az új DUALOC technológiának köszönhetően mind a motor üzemi hőmérsékletének eléréséig, mind pedig a stop-start (városi araszolás, megállás, elindulás) üzemmód alatt a fémes felületeken megtapadó stabil olajfilmnek köszönhetően jelentős mértékben - 50%-kal, az API SN iparági szabványérték felére! - lecsökken az alkatrészek kopása. Azaz a motor hidegindításától kezdve a folyamatos üzemen keresztül, még a városi araszolás alatt is maximális védelmet biztosít a motor számára ez az új technológia.

 

A megújult termékek, a jelenlegi (régi) Magnatec termékeket folyamatosan váltják le, ahogy az utóbbiak készletei elfogynak. 

 

 

 

 


iratkozz fel
hírlevelünkre!
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
(Hétfőtől Péntekig 8-17h)
NYÍR-LUB Kft.:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 9-17 h között
nyirlub.hu 2022
Support
Olajkereső