×
  
0

Az ön kosara üres

Rólunk

A NYÍR-LUB motorolaj-kereskedelmi Kft 2013.-ban alakult prémium minőségű kenőanyagok értékesítése céljából. A társaság kezdetektől magyar tulajdonban van változatlan tulajdonosszerkezettel.

Célkitűzésnek fogalmaztuk meg magunknak a világszerte ismert és elismert márkák forgalmazását, a kiváló ár-érték arányú termékkínálat összeállítását, a gyors és megbízható kiszolgálást és végül, de nem utolsó sorban, kiérdemelni az ügyfelek bizalmát.

A kijelölt úton történő haladás eredményeképpen, a NYÍR-LUB Kft forgalma minden évben dinamikusan növekedett, ügyfeleinek száma folyamatosan gyarapodott. Új célként tűztük ki magunknak, hogy partnereink számára elérhetőbbé váljunk és telephelyünk jól megközelíthető helyen legyen, ezért 2018 év végén központi raktárunkat a Nagytarcsai Ipari Parkba helyeztük át az M0 55-ös lehajtótól mindössze 300 m.-re. A költözés előnyeit nem csak a kedvezőbb lokáció jelentette, hanem az is, hogy a korábbi bérleményeket saját tulajdonú telephely váltotta fel, ezzel hosszabb távú perspektívát és stabilitást biztosítva a cég működésének és fejlesztéseinek.

A NYÍR-LUB Kft ügyfélkörét nagy és kiskereskedelmi partnerek, szervízek, egyéb tevékenységgel foglalkozó cégek és lakossági felhasználók alkotják. Tevékenységünket a kenőanyagüzletágon belül legnagyobb részt a közlekedési kenőanyagok értékesítése határozza meg, de a fokozódó érdeklődésre való tekintettel egyre inkább tudunk megoldással szolgálni ipari kenőanyagokkal kapcsolatos érdeklődésekre is.

Az elmúlt években Total partnerként az Elf és Total márkák értékesítésében kimagasló eredményt értünk el, amivel a Total Lubricants Hungary Kft legmagasabb fokozatú Diamond kategóriás viszonteladó partnerévé váltunk. E mellett több száz tonnát meghaladó mennyiségben értékesítettünk Aral, Castrol és gyári csomagolású termékekből illetve több márkából évi 10 tonnát meghaladó mennyiséggel szolgáljuk ki partnereinket.

 

Cégnév

NYÍR-LUB Motorolaj-nagykereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely

4400 Nyíregyháza, Munkás utca 53.

Központi raktár

2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3

Nyíregyházi üzlet

4451 Nyíregyháza Tiszafa utca 1.

Adószám

24791751-2-15

Cégjegyzékszám

15 09 081390

 

 

Tárhelyszolgáltató
Bere-Net Kft.
info@forweb.hu


iratkozz fel
hírlevelünkre!
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
(Hétfőtől Péntekig 8-17h)
Központi raktár:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3
A központi raktárban árukiadás van, vásárlásra és készpénzkezelésre nincs lehetőség.
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 9-17 h között
Nyíregyházi üzlet:
4451 Nyíregyháza Tiszafa utca 1.
Az üzletben készpénzben történő vásárlás is lehetséges.
Nyitvatartás:
Hétfő, Szerda, Péntek 8-17 h között
nyirlub.hu 2020 Created By ForWeb
Support
Olajkereső