×
Termékek Szállítás/Fizetés Kapcsolat
  
0

Az ön kosara üres

 Itt találsz megoldásokat különleges és új típusú váltókhoz/  Egész karton vásárlása = jelentős árkedvezmény, katt ide! /Itt nézd meg új termékeinket
Rólunk

A NYÍR-LUB motorolaj-kereskedelmi Kft 2013.-ban alakult prémium minőségű kenőanyagok értékesítése céljából. A társaság a kezdetektől fogva magyar tulajdonban van, változatlan tulajdonosi háttérrel.

A cég legfontosabb célkitűzései között fogalmazta meg magának a világszerte elismert márkák forgalmazását, a kiváló ár-érték arányú termékkínálat összeállítását, a gyors és megbízható kiszolgálást és végül, de nem utolsó sorban, elnyerni partnereinek bizalmát.

Célkitűzéseit szigorúan követve, a NYÍR-LUB Kft forgalma minden évben dinamikusan növekedett, ügyfeleinek száma folyamatosan gyarapodott. Ennek köszönhetően új célként tűzte ki, hogy partnerei számára elérhetőbbé váljon és telephelye jól megközelíthető helyen legyen, ezért 2018 év végén központi raktárát a Nagytarcsai Ipari Parkba helyezte át, az M0-s autópálya 55-ös lehajtójától mindössze 300 m.-re. A költözés előnyeit nem csak a kedvezőbb lokáció jelentette, hanem az is, hogy a korábbi bérleményeket saját tulajdonú telephely váltotta fel, ezzel hosszabb távú perspektívát és stabilitást biztosítva a cég működésének és fejlesztéseinek.

A NYÍR-LUB Kft ügyfélkörét nagy és kiskereskedelmi partnerek, szervízek, egyéb tevékenységgel foglalkozó cégek és lakossági felhasználók alkotják. A cég tevékenységét a kenőanyagüzletágon belül legnagyobb részt a közlekedési kenőanyagok értékesítése határozza meg, de a fokozódó érdeklődésre való tekintettel egyre inkább tud megoldással szolgálni ipari kenőanyagokkal kapcsolatos érdeklődésekre is.

A társaság az elmúlt években Total és Elf márkák értékesítésében kimagasló eredményt ért el, e mellett több száz tonnát meghaladó mennyiségben értékesít Aral, Castrol és gyári csomagolású termékekből, illetve több márkából évi 10 tonnát meghaladó mennyiséggel szolgálja ki partnereit.

 

Cégnév: NYÍR-LUB Motorolaj-nagykereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari krt. 3.

Raktár: 2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3

Adószám: 24791751-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-215683

 

 

 

iratkozz fel
hírlevelünkre!
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
(Hétfőtől Péntekig 8-17h)
NYÍR-LUB Kft.:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 9-17 h között
nyirlub.hu 2024
Support
Olajkereső