×
  
0

Az ön kosara üres

 Itt találsz megoldásokat különleges és új típusú váltókhoz/  Egész karton vásárlása = jelentős árkedvezmény, katt ide! /Itt nézd meg új termékeinket
Support

Tisztelt Látogató!

 

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani az oldal használatához.

Termékkeresés

Felső menüpontokból:

Célunk az volt, hogy 1 kattintással elérje, vagy a lehető legközelebb kerüljön a keresett termékhez, ezért a kurzort rávezetve a fenti menüpontok egyikére a lenyíló ablakok egészen a kiszerelésig elvezetnek, majd kattintva listázzák az adott termékeket. (kivétel a normák menüpont, ahol a normákat be kell gépelni)

Amennyiben nem szeretne a kiszerelésig eljutni bármelyik szinten kattinthat a lenyíló lehetőségek egyikére.  Akár már a fő menüből lenyíló első szinten, vagy magára a közlekedés és ipari főmenüpontokra is kattinthat.  A kattintás után megjelenő terméklista oldal felső szegmensében elhelyezkedő szűrők segítségével tovább szűrheti a találatokat.

Termékszűrőkből:

Az alábbiak szerint jelennek meg a termékszűrők. Egy adott termékszűrőben történő választás után a többi szűrőben már csak olyan lehetőségek jelennek meg amelyekre van találat.

Amennyiben a keresés nem hoz eredményt, vagy belekeveredtünk a szűrésbe a „SZŰRÉS” melletti X jelre kattintva alaphelyzetbe rendeződik a szűrő, így újra indítható a keresés:

Gyorszűrők:

Felső menüpontok melletti kereső: A teljes termék adatbázisban keres.

Termékszűrök melletti gyorkereső: A már megszűrt terméklistában szereplő termékek adatbázisában keres.

Normák/Szabványok:

Ugyanazt jelentik és ugyanazon lehetőségeket tartalmazzák, azaz gyártói jóváhagyásokat, szabványokat és egyéb ajánlásokat, meghatározásokat, melyek alapján a megfelelő termék beazonosítható.pl. ACEA, API, ILSAC szabvány, vagy MB, VW, GM, stb. gyártóművi jóváhagyások.

Mindkét esetben (akár a menüpontokból akár a szűrökből történő keresés esetén) a keresett jellemző bármelyik karakterének gépelésével a találatok szűkülnek, majd kiválaszthatóak egy kattintással. Ez egy igen kényelmes és gyors funkció. E mellett hagyományos módszerrel, azaz görgetéssel is kiválasztható a keresett szabvány.

Terméklista oldal:

Az egyes termékek mellet az alábbi ikonok nyújtanak segítséget. Az ikonokra közelítve a kurzort megjelenik szövegesen az adott ikon jelentése.

 termékinformáció: rákattintva erre az ikonra villámnézetként lenyílik az adott termékre vonatkozó leírás és szabványok. Újabb kattintással lehet bezárni.

kívánságlista: el lehet menteni egy adott terméket, ami felkeltette érdeklődésünket és a későbbiekben megtekinthető újabb keresés nélkül a profilom/kívánságlista menüpontban. Ameddig nem töröljük, a shop ebben a menüpontban tárolja a kiválasztott terméket.

összehasonlítás: termékeket tudunk ezzel a funkcióval összehasonlítani. Az ikonra kattintva a felnyíló párbeszéd ablakon választhatjuk ki, hogy az oldal átirányítson e az összehasonlító oldalra, vagy még további terméket akarunk hozzáadni az összehasonlításunkhoz. A bezárásra kattintva tudunk tovább keresni a terméklistában. Az összehasonlításra kattintva az oldal az összehasonlító oldalra navigál. Egyszerre 3 terméket tudunk összehasonlítani egymással. Az összehasonlításunk tárolódik mind addig ameddig nem töröljük és a  felső menüsorban elhelyezkedő   ikont választva  bármikor lekérdezhető.

 szállítási információk: az ikonra kattintva megjelennek a szállítás idejével, díjával kapcsolatos információk.

 


iratkozz fel
hírlevelünkre!
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
(Hétfőtől Péntekig 8-17h)
NYÍR-LUB Kft.:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 9-17 h között
nyirlub.hu 2024
Support
Olajkereső