×
  
0

Az ön kosara üres

 Itt találsz megoldásokat különleges és új típusú váltókhoz/  Egész karton vásárlása = jelentős árkedvezmény, katt ide! /Itt nézd meg új termékeinket
>
(12 db/karton) raktáron: 12 db
6 624Ft

Szállítási idő: 13 h.-ig beérkezett rendelés esetén következő munkanap.
Szállítási díj futárszolgálattal nettó 2500 Ft, vagy nettó 35 000 Ft rendelési értéktől ingyenes.
Személyes átvétellel Nagytarcsán 0 Ft és H,K,SZ,CS,P. 9-16 h között lehetséges. 

 

Specifikáció és gyártói jóváhagyások - bővített:

ATF AW-2, BMW 83222413477 (8-Speed AT BMW GA8G45AW), BMW ATF 7, BMW/Mini GA8F22AW, Citroën EAT8, Mini Cooper CVT, PSA 16 350 560 80 (8-Speed AT PSA AMN8/ATN8/AXN8), VOLVO 31492172 (8-Speed AT AWF8G45), VOLVO 31492173 (8-Speed AT AWF8G55), VW G 053 001 A2 (8-Speed AT VW 09S (AQ300-8F)


Teljesen szintetikus váltóolaj automata sebességváltókhoz

A RAVENOL ATF T-ULV Fluid egy teljesen szintetikus ATF (Automatic Transmission Fluid), amelyet kiváló minőségű polialfa-olefin (PAO) és észterek alapján terveztek, speciális adalékanyaggal és gátlószerrel, amelyek biztosítják az automata sebességváltó tökéletes működését.
A RAVENOL ATF T-ULV Fluid egy ATF az Aisin Warner automata sebességváltók legújabb generációjához. Magas kopásvédelmet garantál minden üzemi körülmények között. A RAVENOL ATF T-ULV Fluid piros színű.
Az automata sebességváltók (ATF-ek) veszteséges nyomatékának csökkentése kulcsfontosságú tényező az üzemanyag-takarékosság javításában. Ígéretes megközelítés az automata sebességváltó folyadék (ATF) viszkozitásának csökkentése a kavarodási veszteség minimalizálása érdekében. A RAVENOL kifejlesztett egy "T-ULV" nevű ultraalacsony viszkozitású ATF-et, amelynek 40 °C-on körülbelül 50%-kal alacsonyabb a kinematikai viszkozitása a hagyományos alacsony viszkozitású ATF-ekhez képest. Általánosan ismert, hogy ha egy ATF viszkozitása túl alacsony, az negatív hatással lehet az alkatrészek, például a fogaskerekek és csapágyak fáradási élettartamára, és esetleg fokozott kopáshoz vagy lefagyáshoz vezethet.
A RAVENOL ATF T-ULV Fluidot úgy tervezték, hogy két kulcsfontosságú technológia alkalmazásával megoldja ezeket a problémákat. Az első egy nagy teljesítményű PAO (polialfa-olefin), amely alacsony vonóerő együtthatóval rendelkezik, ami alacsony viszkozitást jelent nagy nyomás alatt. Ez csökkenti a csúszófelületek közötti nyírási ellenállást elaszto-hidrodinamikus kenési (EHL) körülmények között, ami hozzájárul a csapágyak és más alkatrészek fáradási élettartamának javításához. A második egy észter típusú, nagy polaritású alapolaj. Megállapították, hogy az alkalmazott észteres alapolaj mennyisége nagyban befolyásolja a fáradási élettartamot. Az észterek fémfelületeken való adszorpciója feltehetően javítja a kenőképességet súlyos kenési körülmények között. Az élettartam-vizsgálatokat széleskörű körülmények között végezték el fogaskerék- és csapágykomponensek, valamint tényleges sebességváltó-egységek felhasználásával, és megerősítést nyert, hogy a RAVENOL ATF T-ULV Fluid ultraalacsony viszkozitása ellenére felülmúlja az alacsony viszkozitású ATF-eket.
Továbbá a RAVENOL ATF T-ULV Fluid a többi alacsony viszkozitású ATF-hez képest körülbelül 12%-kal csökkenti a sebességváltó veszteséges nyomatékát.

Alkalmazási megjegyzés:


A RAVENOL ATF T-ULV Fluid egy ultra alacsony viszkozitású ATF az Aisin Warner modern 8 sebességes automata sebességváltóihoz: Aisin AWF8G30, AWF8G35, AWF8G45, AWF8G55, BMW GA8F22AW, Citroën EAT8, Mini GA8F22AW, Peugeot ATN8, Toyota Direct Shift-8AT, Volvo AWF8G45, VW 09S (AQ300-8F).
A RAVENOL ATF T-ULV Fluid alkalmas a BMW, Peugeot/Citroen, VW, Volvo automata sebességváltókban való használatra. Figyelje meg a gyártó eredeti cikkszámát!

Jellemzők

- Nagyon jó kenhetőség télen alacsony hőmérsékleten is
- Magas, stabil viszkozitási index
- Nagyon jó oxidációs stabilitás
- Kiváló kopás-, korrózió- és habzásvédelem
- Kiváló súrlódási állandó
- Magas termikus és oxidatív stabilitás
- Kiváló hűtőkapacitás


Termék információk: 1L Gyártó: RAVENOL
TOVÁBBI TERMÉKEK
iratkozz fel
hírlevelünkre!
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
(Hétfőtől Péntekig 8-17h)
NYÍR-LUB Kft.:
2142 Nagytarcsa Felső Ipari krt. 3
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 9-17 h között
nyirlub.hu 2024
Support
Olajkereső